比思論壇

標題: 7月20日 戀戰沖繩~! 28/7已更新* [打印本頁]

作者: 合桃    時間: 2010-9-13 13:55
標題: 7月20日 戀戰沖繩~! 28/7已更新*

第一日:港澳碼頭>hk國際機場>那霸

原圖為"機場噴射飛航"

原本係下午機"但係取消左"賺左半日

搭船又搭飛機"終於見到女朋友 同佢部車仔"!

食飯之前去行一陣國際通

夜晚去左"居酒屋"食飯

有藝人彈沖繩ge民歌俾你聽"仲有得點歌 可惜我唔識日文

玩到11點幾"""跟住就番酒店曳曳la"^^!

第二日:國際通>第一牧志市場>首里城>沖繩夏祭

超大舊苦瓜...不過係張凳黎"

沖繩當地ge蒙面超人~沖繩限定~!

公設市場~好大只龍蝦~不過冇問幾錢"

一盒魚生500JPY 但係唔可以拎上二樓~要買三碟先可以上二樓食~

公設市場一角

shi sa 隨處可見""(新開張ge沖繩+漫畫店)

哩個豬頭真係太出名...個老勢仲主動幫我地合照"!

好多頭巾""

終於都領教到乜叫: 貴人出門招風雨~出發前仲驚緊個康森” 又番入市場行一陣

傳說中GE 女傭咖啡店"!

下畫去首里城~~

唔識路都唔緊要YA"

其實都係仿照中國GE古代建築 冇乜特別...

行完首里城會有跳舞睇~4點鐘"

傳統舞蹈...好慢好慢...好眼訓~

行完首里城,女朋友要番屋企換衫衫去夏祭~!

佢媽咪請我食冬甩"都幾好食""

換完衫衫就出發LA"""D野好貴~~同美食節差唔多~又落大雨~唉 濕曬身~煙花都唔睇就番屋企~!

果晚冇食飯...見到部小食車~~買D野番酒店""第二日完LA"

第三日:御果園>水族館>古宇利島

又係落大雨">_我都想問呢個問題 ,佢女朋友幾正
作者: LINUS    時間: 2010-9-13 14:32
沖繩真係好靚咁 多謝分享"
btw我都有興趣知你點識你女朋友
作者: 星座小公主    時間: 2010-9-13 15:14
冇人回"冇乜mood更新.....
作者: kamkamkam    時間: 2010-9-13 16:37

你女友架車D油$都唔平呀? 佢部車係入紅色果種油ga
我唔記得係第四日定係第五日 同左佢去入油
入滿用左兩千五百JPY
作者: 合桃    時間: 2010-9-13 17:58
你女友素顏都咁靚女
你地幾時拉埋
你咪要成日飛過去

歡迎光臨 比思論壇 (http://108.170.5.100/) Powered by Discuz! X2.5